maanantai 10. marraskuuta 2014

Jumppailua supertammalla

Tarkkasilmäiset varmasti huomasitte uuden ulkoasun, joka poikkeaakin aivan täysin edellisestä. Tälläistä tällä kertaa. Kertokaa mitä tykkäätte!

Vihdoinkin pääsin palailemaan blogin puolelle viime viikon tunnin kanssa! Ratsunahan siis yllättäen olikin Leila, jota en ehkä ihan mielellään olisi jumppasarjatunnille ottanut. Mutta kuten otsikosta huomaa että Leila oli aivan älyttömän upea! Tamma odotti niiin hyvin jumppaa ja nosteli vielä jalkojakin! Ja kaiken lisäksi vielä oli niin kuuliainen, ai että.. ♥

Niin, ja sitten siihen tuntiin... Aloitettiin ihan normaalisti verkkailemaan kevyessä ravissa, ja aika nopeasti siirryttiinkin verryttelemään myös ratsastajan lihaksia ja pah ja tehtiin laukassa päätyyn ympyrä, ja muuten jatkettiin uralla ravissa, siis kaikki kevyessä istunnassa. 

Jumppahan oli siis sama mikä tiistainkin tunnilla minkä menin Herolla. Aluksi puomi-puomi-kavaletti, johon sitten vähän väliä lisäiltiin kavaletteja. Lopputunnista kavaletteja oli viisi. Alussa askeleet puomille eivät oikein sopineet, mutta kyllä se pikkuhiljaa siintä alkoi onnistua, kun kuskikin muisti ratsastaa.Lopuksi leikittiin vielä hetki hippaa. Sitten vielä loppuravit, ja hetki mentiin vielä jockey-tyylillä! :D


super tammuli ♥

Tallissa tamma sai vielä parit namit palkaksi hienosta työstä.

Aika menee niin nopeasti, ja kohta onkin jo joulu. Joululomalle näillä näkymin on tulossa yksi kurssi, mutta sekään ei ole vielä ihan lukkoon lyöty, ja siintä myöhemmin enemmän!

Palaillaan mahdollisimman pian uuden postauksen merkeissä!

1 kommentti:

  1. Tosi kivan oloinen blogi sulla! Sait uuden lukijan ;)

    http://laikunseikkailut.blogspot.fi/

    VastaaPoista